Сайт знаходиться на реконструкції Сайт знаходиться на реконструкції. Приносимо вибачення за тимчасові незручності


Новини

Виявлено фішинговий сайт Єдиного адресного реєстру міста Харкова!
20 червня 2022, 13:32

Виявлено фішинговий сайт (адреса сайту), зовні схожий на сайт Єдиного адресного реєстру міста Харкова!

Шановні відвідувачі сайту Єдиного адресного реєстру міста Харкова, інформуємо вас, що виявлено фішинговий сайт https://ar.kh.ua/, зовні схожий на сайт Єдиного адресного реєстру міста Харкова.

Зловмисники скористались «старим» доменним ім`ям, скопіювали зовнішній вигляд сайту, та незаконно використовують контактні дані комунального підприємства «Міський інформаційний центр».

Звертаємо вашу увагу, що єдиний̆ ресурс, який отримує інформаційну підтримку комунального підприємства «Міський інформаційний центр», щодо розміщення адресних даних міста Харкова – https://geo-portal.com.ua (https://geo-portal.com.ua/kharkiv/index.html). Актуальну та перевірену інформацію ви можете отримати тільки на цьому сайті. Будь-які інші подібні версії (адреси), зокрема, зі схожим інтерфейсом та послугами, не мають відношення до комунального підприємства «Міський інформаційний центр», не є Єдиним адресним реєстром міста Харкова та є незаконними клонами.

Комунальне підприємство «Міський інформаційний центр» робить все можливе для скорішого блокування шахрайського фішингового сайту https://ar.kh.ua/.

Тому ми застерігаємо вас від реєстрації на цьому сайті, бо ваші особисті дані можуть потрапити до рук шахраїв.

Комунальне підприємство «Міський інформаційний центр» повідомляє, що не несе відповідальності за інформацію, яка надається на цьому ресурсі, а також наслідки користування ним.

У разі виявлення шахрайських ресурсів «Єдиного адресного реєстру міста Харкова» зі схожим інтерфейсом та послугами просимо повідомляти про це на електронну пошту: geo.kharkiv.notify@gmail.com.

 

Зовнішні новини