Сайт знаходиться на реконструкції Сайт знаходиться на реконструкції. Приносимо вибачення за тимчасові незручності


Новини

Нові телефонні номери для Управління соцзахисту Новобаварського району Харкова
Нові телефонні номери для Управління соцзахисту Новобаварського району Харкова
28 cічня 2021, 09:04

Управління соціального захисту населення адміністрації Новобаварського району Харківської міської ради, розташоване за адресою вул. Різдвяна, 1 отримало від оператора фіксованого зв’язку КП «Міський інформаційний центр» нові телефонні номери:

 

Приймальня         7253928
Інформатор 7253919
Начальник Управління 7253929
Заступник начальника Управління 7253930
Головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку та звітності  7253911
Заступник начальника управління з соціальних питань 7253916
Начальник відділу соціальних допомог 7253926
Заступник начальника відділу соціальних допомог 7253921
Начальник загального відділу 7253914
Начальник відділу державних соціальних інспекторів 7253927
Начальник відділу з питань соціальних відносин 7253912

Начальник відділу з питань обслуговування осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці,

інших категорій громадян пільгового контингенту

7253931
Начальник відділу персоніфікованого обліку отримувачів пільг 7253917

Через профілактичні заходи попередження епідемії коронавірусу інфекції COVID-19 Управління соціального захисту населення адміністрації Новобаварського району Харківської міської ради працюватиме у ЗМІНЕНОМУ РЕЖИМІ! 

Прийом відвідувачів проводитиметься ДИСТАНЦІЙНО. 

З питань консультацій та, в разі необхідності, попереднього запису звертатися телефоном.

Прийом документів здійснюватиметься поштою або через електронні сервіси.
 
Всі пільги, субсидії, допомоги будуть своєчасно нараховані отримувачам. 
Метою діяльності Управління є забезпечення виконання встановлених законодавством гарантій соціального захисту населення в місті Харкові, спрямованих на реалізацію громадянами своїх соціальних прав, утримання рівня та якості життя громадян згідно з чинним законодавством.
  • Розробка та реалізація заходів, спрямованих на створення умов для жителів територіальної громади щодо забезпечення їх прав та потреб з питань соціального захисту населення.
  • Реалізація місцевих програм соціального захисту населення.
  • Створення сприятливих умов для функціонування закладів соціального захисту.
  • Здійснення заходів щодо соціальної підтримки осіб з інвалідністю, одиноких непрацездатних громадян, громадян, що постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, ветеранів війни, учасників бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції, внутрішньо переміщених осіб та інших категорій громадян. Взаємодія з громадськими організаціями у сфері соціального захисту вищезазначених осіб.
  • Створення умов для реалізації державних соціальних програм та державної політики у сфері соціального захисту населення.
  • Підтримка найбільш соціально незахищених верств населення через відносини з громадою та громадськими формуваннями.
  • Управління при виконанні покладених на нього завдань взаємодіє з органами виконавчої влади, депутатами, постійними комісіями, тимчасовими контрольними комісіями та іншими органами, утвореними Харківською міською радою, департаментами, адміністраціями районів та іншими виконавчими органами Харківської міської ради, підприємствами, установами, організаціями всіх форм власності, громадськими об'єднаннями.
Комунальне підприємство «Міський інформаційний центр» надає комунальним організаціям та підприємствам якісні послуги цифрового телефонного зв’язку та доступу до ресурсів мережі Інтернет.
Використання для підрозділів виконавчих органів Харківської міської ради єдиної міської телекомунікаційної мережі цифрового телефонного зв’язку дозволяє суттєво зменшити витрати бюджетних коштів на послуги зв’язку за рахунок відсутності тарифікації телефонних розмов в межах цієї міської телекомунікаційної мережі.
З питань підключення до інформаційних сервісів КП «МІЦ» звертайтесь до відділу продажів послуг за телефоном 057-760-75-55.

 

 

Зовнішні новини