Сайт знаходиться на реконструкції Сайт знаходиться на реконструкції. Приносимо вибачення за тимчасові незручності


Новини

Нові телефонні номери для Управління освіти адміністрації Шевченківського району.
Нові телефонні номери для Управління освіти адміністрації Шевченківського району.
9 березня 2021, 20:01

Оператор фіксованого зв’язку КП «Міський інформаційний центр» підключило до послуг телефонного зв’язку Управління освіти адміністрації Шевченківського району Харківської міської ради, розташоване за адресою вул. Шекспіра, 8-А. 

 

Якісні послуги цифрового голосового зв’язку отримали 52 абоненти всіх відділів Управління. Нові номери телефонів розміщені на офіційному сайті Управління shevuoa.edu.kh.ua.

Навчальні заклади Шевченківського району також переключаються на нові телефонні номери від оператора КП «Міський інформаційний центр». Вже до кінця березня будуть підключені 170 абонентів у 53 комунальних закладах середньої, дошкільної та позашкільної освіти району. Відомості про нові телефони будуть оприлюднені у відповідних розділах сайту Управляння освіти району, а також на сайтах самих закладів освіти.

Комунальне підприємство «Міський інформаційний центр» надає комунальним організаціям та підприємствам якісні послуги цифрового телефонного зв’язку та доступу до ресурсів мережі Інтернет.
Використання для підрозділів виконавчих органів Харківської міської ради єдиної міської телекомунікаційної мережі цифрового телефонного зв’язку дозволяє суттєво зменшити витрати бюджетних коштів на послуги зв’язку за рахунок відсутності тарифікації телефонних розмов в межах міської телекомунікаційної мережі.
З питань підключення до інформаційних сервісів КП «МІЦ» звертайтесь до відділу продажів послуг за телефоном (057) 760-75-55.
 
 

Зовнішні новини