Сайт знаходиться на реконструкції Сайт знаходиться на реконструкції. Приносимо вибачення за тимчасові незручності


Новини

Нові телефонні номери для Терцентру соціальних послуг Московського району Харкова.
Нові телефонні номери для Терцентру соціальних послуг Московського району Харкова.
10 листопада 2020, 09:37

Територіальний центр надання соціальних послуг Московського району міста Харкова, розташований за адресою вул. Валентинівська, 23-г отримав від оператора фіксованого зв’язку КП «Міський інформаційний центр» нові телефонні номери:

 

  • Директор Терцентру      - 725-39-40,
  • Заступник директора        - 725-39-43,
  • Завідувач соціальною службою        - 725-39-42,
  • Завідувач відділення адресної натуральної допомоги - 725-39-48,
  • Завідувач відділення денного перебування, Черговий - 725-39-49.
Завданням Територіального центру надання соціальних послуг є надання соціальних послуг громадянам, що перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги. Діяльність територіального центру спрямована на підтримку життєдіяльності, соціальної активності та повноцінного життя таких громадян.
Комунальне підприємство «Міський інформаційний центр» надає комунальним організаціям та підприємствам якісні послуги цифрового телефонного зв’язку та доступу до ресурсів мережі Інтернет.
Використання для підрозділів виконавчих органів Харківської міської ради єдиної міської телекомунікаційної мережі цифрового телефонного зв’язку дозволяє суттєво зменшити витрати бюджетних коштів на послуги зв’язку за рахунок відсутності тарифікації телефонних розмов в межах цієї міської телекомунікаційної мережі.
З питань підключення до інформаційних сервісів КП «МІЦ» звертайтесь до відділу продажів послуг за телефоном 057-760-75-55.
 

Зовнішні новини